Avisor-Pro

automatisoi taloushallintosi

Avisor-Pro on sähköinen taloushallintojärjestelmä, joka on tarkoitettu yritysten taloushallinnon kokonaisvaltaiseen hoitoon ja yrityksen toimintojen sähköistämiseen.

Pro-versiolla voit lähettää, vastaanottaa ja maksaa laskusi, voit tarkastella tiliotteitasi sekä päivittää tilisi saldoa aina kun haluat. Voit myös tallentaa kaikki sinulle ja yrityksellesi tärkeät tiedostot sähköiseen arkistoon. Avisor-Pro versiosta saat kaiken irti, kun aktivoit pankkiyhteyden käyttöösi ja siitä syystä olemmekin käyttäneet aikaa pankkiyhteyden avaamisen helpottamiseen. Avisorista saat tilin luontivaiheessa pankkiyhteyden avaamiseen tarvittavan dokumentin helposti ja kätevästi jo esitäytetyillä tiedoilla. Sinun tarvitsee vain lähettää tämä dokumentti omalle pankkiyhteyshenkilöllesi. Pankkiyhteyden avulla voit mm. maksaa laskusi suoraan Avisorista, sekä järjestelmä merkkaa lähettämäsi laskut maksetuiksi pankista tulevien viiteaineistojen perusteella. Avisor ei veloita pankkiyhteydestä lisämaksuja, vaan maksat siitä vain pankkisi hinnaston mukaiset maksut.

Tällä ainutlaatuisella järjestelmällä kaikki yrityksesi kirjanpitoon tarvittavat tiedot siirtyvät kirjanpitäjällesi sähköisesti, eikä sinun enää tarvitse kuukausittain viedä mappi tolkulla paperia tilitoimistoosi. PRO-versioon saat lisättyä kirjanpitäjäsi lisäksi useita käyttäjiä veloituksetta ja rajattua heille kuuluvia oikeuksia niin kuin haluat.

Verkkolaskut ja sähköpostilaskut saadaan tulemaan Avisor-järjestelmään automaattisesti odottamaan vain niiden hyväksymistä ja käsittelyä. Voit myös ottaa kuiteista kuvia omalla puhelimellasi ja kätevästi ohjata ne suoraan ostoreskontraan.

Avisor -Pro toimii internet-yhteyden kautta ja voit käyttää sitä vaikka puhelimella tai tabletilla. Näin ollen se on mukanasi koko ajan ja ympäri maailmaa! Voit tarkastaa yrityksesi tilanteen vaikka Espanjasta, kirjata oston Ahvenanmaalla tai tarpeen tullessa kirjoittaa laskun mökiltäsi.

Katso Avisor-Pron kaikki ominaisuudet ja vertaile niitä Avisor-Liten kanssa.

Auditoitu yhteistyössä Fiarone Oy:n kanssa
Fiarone Oy on tietoturvaan ja IT-infrastruktuurin asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Henkilöstömme koostuu sertifioiduista ammattilaista, joilla on takanaan vuosien kokemus aina PK-yrityksistä kansainvälisiin pörssiyhtiöihin.

Avisor-Pro
Taloushallintojärjestelmä
24.90 / kk
+avausmaksu 49€ + Alv.
Sisältää Avisor Lite ominaisuuksien lisäksi:
  • Monipuolinen myynti- ja ostolaskujen käsittely
  • Sähköinen arkisto
  • Ostolaskujen kierrätys
  • Veloitukseton käyttäjien lisäys
  • Kaikki kirjanpitoon tarvittava tieto sähköisesti kirjanpitäjällesi
  • Sisäänrakennettu pankkiyhteys (viitesiirrot, saldohaku, tiliotteet, maksaminen)
Tilaa tunnukset