';
Avisor-Lite

kokonaisvaltaiseen laskutukseen

Avisor-Lite on yhden käyttäjän sähköinen laskutusohjelma, joka on tarkoitettu yritysten kokonaisvaltaiseen laskutuksen hoitamiseen ja se sopii niin aloittaville yrittäjille kuin jo toimiville yrityksille. Laskut saat lähetettyä asiakkaillesi verkkolaskuna, tulostuspalvelun kautta, sähköpostilaskuna tai perinteiseen tyyliin, eli itse tulostaen ja lähettäen.

Jotta Avisor-Lite saadaan palvelemaan kiireisen yrittäjän arkea täydellisesti, suosittelemme aktivoimaan pankkiyhteyden käyttöön. Pankkiyhteyden avulla järjestelmä kuittaa lähettämäsi laskut maksetuksi pankista tulevien viitesiirtojen perusteella, kun asiakkaasi on maksanut laskunsa. Näin et joudu enää manuaalisesti tarkistamaan maksuja. Saat myös päivitettyä tilisi saldoa aina kun haluat. Avisor ei veloita pankkiyhteydestä lisämaksuja, vaan maksat vain pankkisi hinnaston mukaiset maksut.

Voit yhdellä napin painalluksella antaa kirjanpitäjällesi tunnukset, joilla hän pääsee noutamaan yrityksesi kirjanpitoon tarvittavat tiedot suoraan tilitoimiston omiin järjestelmiin, kun hän kokee sen ajankohdaltaan parhaaksi. Voit siis unohtaa myyntilaskujen tulostamisen esimerkiksi tilitoimistoasi varten. Avisor-järjestelmän kautta siirrät ne sähköisesti suoraan omalle kirjanpitäjällesi!

Uuden laskun lähettäminen vie alle minuutin, vaikka kyseessä olisikin uusi asiakas. Asiakas- tai tuoterekisteriä ei tarvitse täyttää ennen kuin alat laskuttamaan, vaan samalla kun lähetät laskuja muodostat itsellesi kyseiset rekisterit. Pystyt myös luomaan asiakkaistasi asiakasryhmiä ja lähettämään laskun koko ryhmälle helposti. Pystyt myös luomaan laskuistasi toistuvaislaskuja vaivatta.

Avisor-Lite sähköinen laskutusohjelma toimii kaikilla päätelaitteilla, voit siis käyttää sitä vaikka puhelimella tai tabletilla. Avisor toimii verkossa ns. pilvipalveluna, joten se on ajasta ja paikasta riippumaton. Voit tarpeen tullessa kirjoittaa laskun vaikkapa mökiltäsi.

Katso Avisor-Liten kaikki ominaisuudet ja vertaile niitä Avisor-Pron kanssa.

Auditoitu yhteistyössä Fiarone Oy:n kanssa
Fiarone Oy on tietoturvaan ja IT-infrastruktuurin asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Henkilöstömme koostuu sertifioiduista ammattilaista, joilla on takanaan vuosien kokemus aina PK-yrityksistä kansainvälisiin pörssiyhtiöihin.

Avisor-Lite
Laskutusohjelma
11.90 / kk
+avausmaksu 49€ + Alv
  • Monipuoliset tavat lähettää laskuja
  • Automaattisesti generoituvat huomautuslaskut
  • Toistuvaislaskutus
  • Raportointi
  • Myyntilaskujesi tiedot kirjanpitäjällesi sähköisesti
  • Sisäänrakennettu pankkiyhteys (viitesiirrot, saldohaku)
Tilaa tunnukset